קיצור קיבה בשיטה לפרוסקופית

דיון מתוך פורום  כירורגיה

11/04/2001 | 08:31 | מאת: חנה

מעוניינת לקבל איפורמציה לגבי רופאים המבצעים ניתוח זה בארץ ועלות. תודה.

11/04/2001 | 19:51 | מאת: adi

שלום חנה, תנסי בפורום ניתוח קיצורי קיבה בהנהלת ד"ר סובחי אבו עביד. כניסה: קהילות iol, יורדים עד הסוף, כתוב: "פורומים של איכילוב". כנסי בזה, חפשי את הפורום הנ"ל ואת שם. עדי

16/04/2001 | 13:36 | מאת: לימור

לגבי המלצה על רופאים - תלוי לאיזו קופת חולים את שייכת ובאזור מגורייך. לגבי עלויות הניתוח: אם יש לך עודף משקל רב, קופת חולים "מכבי" מממנת ללא כל עלות. חנה כתב/ה: > > מעוניינת לקבל איפורמציה לגבי רופאים המבצעים ניתוח זה בארץ ועלות. > תודה.

מנהל פורום כירורגיה