בקע

דיון מתוך פורום  כירורגיה

10/04/2001 | 22:17 | מאת: מירה

שלום רב, אבא שלי סובל מבקע שגדל לאחרונה . אבי עבר ארוע מוחי בחודש ספטמבר 2000 ועוד אחד בחודש 2.2001 והוא מטופל בכדור בשם פלויקס (כמו כן הוא עבר עוד 2 ארועים לפני ארבע שנים). יש לי מספר שאלות: האם ניתן לבצע ניתוח ללא הפסקת הכדור? כיוון שאסור לו להפסיק את הכדור האם יש דרך לגרום לבקע לא לגדול? איך ניתן להגיע להתיעצות? אבי חבר קופת חולים כללית ויש לו ביטוח מושלם. ובכלל מה מומלץ לעשות במצבו זה? אשמח לקבל תשובה לשאלותי בהקדם האפשרי וכמו כן לקבל המלצה על איך ניתן להגיע להתיעצות ועם מי תודה רבה מירה

18/04/2001 | 22:26 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום מירה, ראשית ניתן לנתח אם צריך תוך התיעצות עם הרופאים המטפלים באביך, נתן להביאו לבדיקת כירורג באזור מגוריו ואם יש צורך בניתוח לפנות גם לביטוח המשלים ולקבל רשימת מנתחים. דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה