דם סמוי-חיובי

דיון מתוך פורום  כירורגיה

10/04/2001 | 19:59 | מאת: חני

שלום האם תשובה חיובית (3 מתוך 6 דגימות) בדם סמוי מהווה מקום לדאגה אני מוזמנת כמובן לבדיקת קולוסקופיה, אך האם הסימפטום מדאיג? שאלה נוספת - אם חו"ח אכן יש ממצא ממאיר - האם הגילוי הוא מוקדם מספיק באופן ששניתן להחלים לאחר טיפול מתאים ? אודה לתשובתכם ה ד ח ו פ ה.

17/04/2001 | 15:27 | מאת: צופית

חני קודם כל אני לא רופאה אבל אני די מבינה בזה עקב הבעיות לצערי שיש לי אז ככה קודם בת כמה את והאים עשית את הדייטה המתאימה שלפני בדיקת דם סמוי? ז"א לא לאכול דגים בשר דברים אדומים וגם האים עשית חוקן בריום?עני

18/04/2001 | 15:25 | מאת: צופית

לחני אנא עני

18/04/2001 | 22:23 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום חני, ראשית מרבית בדיקות אלו אינן מצביעות על שום דבר, בדיקת הקולונוסקופיה תוכיח זאת וכמובן אם מדובר בגידול גילוי מוקדם עשוי להביא לריפוי. דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה