לפרסקופיה לתיקון בקע אצל ילדים

דיון מתוך פורום  כירורגיה

06/04/2001 | 13:44 | מאת: יואב

ברצוני לשאול האם כדאי לנתח ילד (גיל 7) ע"י לפרסקופיה ?, הכוונה מבחינה רפואית. מהן ההשלכות של ניתוח כזה לגבי העתיד ? והאם יש מקרים בהם נותחו ילדים בשיטה זו? אני מאוד מבקש תשובה מהירה תודה מראש יואב

08/04/2001 | 11:41 | מאת: רחל

ליואב שלום בני בו ה-7 וחצי עבר לפני 3 חודשים ניתוח של הוצאת כיס המרה בלפרסקופיה ובאותו מעמד עשו לו גם ניתוח של שבר באשכים. הניתוחים הללו עברו בהצלחה וההחלמה היתה די מהירה וכמובן הסימנים מאוד קטנים שנראים כמו פצע ולא כמו ניתוח . כךשאם בנך צריך לעבור ניתוח בשיטה זו אני ממליצה. לידיעה כללית בני עבר את הניתוח בשניידר שזה בית חולים מעולה לילדים. בברכת חג שמח רחל

08/04/2001 | 12:57 | מאת: יואב

רחל תודה רבה על תשובתך . האם תוכלי לאמר לי מה שם הרופא שניתח את בנך והאם זה באופן פרטי או מטעם קופ"ח ? תודה לך יואב

מנהל פורום כירורגיה