קולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

05/04/2001 | 11:23 | מאת: אנני

1) בבדיקה שגרתית של דם סמוי בצואה התוצאה היתה חיובית. עד כמה בדיקה זו נחשבת מהיימנה והאם זה די נדיר שיש לאנשים דם סמוי בצואה? 2) נתנו לי תור לבדיקת קולונוסקופיה לעוד חודשייםת כדאי לנסות להקדים התור? 3) היכן באינטרנט ניתן לקרוא על בדיקה זו ומה שהיא יכולה לגלות? בתודה מראש עבור תשובתכם.

05/04/2001 | 19:08 | מאת: adi

לאנני שלום, 1. לגבי דם סמוי כדאי לשאול את הרופא השולח. 2. זו בדיקה בה מוכנס סיב אופטי מפי הטבעת למעי הגס, על מנת לבדוק מה קורה שם. 3. גם בפורום הגסטרואנטרולוגיה וגם בפורום הזה. הקליקי :חיפוש ואז "קולונוסקופיה", נסי בכלל באתר. עדי

מנהל פורום כירורגיה