נגע בקצה העליון של אפרכסת האוזן

דיון מתוך פורום  כירורגיה

31/03/2001 | 07:51 | מאת: אורליאן

מזה זמן רב אני סובלת מנגע זה. רופא העור שלח פעמיים פיסה לבדיקה והתוצאה היתה שלילית. שלוש פעמים הוא שרף את המקום ולשוא. הנגע ממשיך להתפשט והמקום כואב בנגיעה. השטח נראה לבן. אודה לך באם תדריך אותי לאן עלי לפנות לטיפול.

22/11/2010 | 12:11 | מאת: מנדל אילני

ב'ה ט'ו כסלותשע'א נכבדי, זמה כמה שנים שאני סובל מנגע אפרכסת אוזן שמאלית - בתוך האפרכסת. הביופסיה הראה שלילית. ברצוני לדעת אם אפשרי טיפול חיצוני להסרת הנגע ללא צורך בניתוח. בתודה ובברכה

22/11/2010 | 12:11 | מאת: מנדל אילני

ב'ה ט'ו כסלותשע'א נכבדי, זמה כמה שנים שאני סובל מנגע אפרכסת אוזן שמאלית - בתוך האפרכסת. הביופסיה הראה שלילית. ברצוני לדעת אם אפשרי טיפול חיצוני להסרת הנגע ללא צורך בניתוח. בתודה ובברכה

מנהל פורום כירורגיה