טחורים-שאלות

דיון מתוך פורום  כירורגיה

18/03/2001 | 19:58 | מאת: אל

שלום, 1. באילו משחות או תרופות ניתן להשתמש בטחורים? 2. בזמן האחרון יש לי כאבים מאוד מטרידים ואני חושב שהטחורים שלי החמירו. מה ניתן לעשות?

19/03/2001 | 16:29 | מאת: גליה ראובני

שלום, טיפולי דיקור מאוד מומלצים ואפקטיביים במקרה של טחורים. השיפור הוא בד"כ מידי אך תלוי כמה זמן אתה סובל מהבעיה.

20/03/2001 | 22:45 | מאת: איריס

שלום אל ! טיפול בטחורים אפשר במשחה של פרוקטוגליבנול (קונים ללא מרשם) או פרוקטוצורין (צריך מרשם) ויש גם נרות להקלה. דבר הכי טוב שעזר גם לי בימים האחרונים והמשוגעים האלה הן אמבטיות עם מגנזיום סולפט (אבקה שקונים בבית מרקחת) מערבבים עם מים חמים ויושבים בערך 20 דקות באמבט ישיבה. נורא טוב ומאד מאד מקל על הצריבה, הדימום והגרד. כמובן אם יש גם נפיחות במקום זה מקל ואח"כ אפשר לשבת יותר בקלות. אתה יכול לקנות גם עזרקאין שנותנים בדרך כלל לנשים לאחר לידה (ג'ל) מקררים כמה שעות במקרר ומניחים על צמר גפן או פד קטן ומניחים במקום המגרד ההקלה היא מיידית. שיהיה בהצלחה. ישנן דרכים נוספות כמו דיאטה מאוזנת של סיבים ויש גם סיבים רפואיים ושמן פרפין שלוקחים ביום הראשון והשני ביחד וזה מאד מאד מקל אין לך מושג כמה ואני כבר אחרי כמעט 3 שבועות של טיפול כזה וההקלה ממש אין לי מילים. באמת שיהיה בהצלחה למה שלא תחליט לקנות.

מנהל פורום כירורגיה