ניתוח בחזה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

07/03/2001 | 21:25 | מאת: הרצל

לפני שנה עברתי ניתוח 5 מעקפים בלב אך נוצר זיהום סביב הקליפסים ממתכת בסגירה של בית החזה ולכן נאלצו לנתח אותי שוב וסגרו את בית החזה ע"י העברת שרירי בית החזה מאז אותו ניתוח אני סובל מכאבים בלתי פוסקים והרגשה כאילו אני "תפור" בבית החזה בגלל כאבים אלה אני לא מסוגל לישון ולתפקד ביום האם יש פתרון לכאבים אלה? עברה כמעט שנה מאז הניתוח ואין כל שיפור בעוצמת הכאבים אשמח אם תעזרו לי

12/03/2001 | 19:12 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום הרצל, בכל ניתוח שהסתבך יש בעיות כפי שהינך מתאר, ראשית רצוי להוועץ במנתח ואם הכל תקין מבחינתו יש לפנות למרפאת "כאב" אלו מרפאות הקיימות ברוב בתי החולים ומטפלות בסימפטומים של הכאב. דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה