איזה שיטה עדיפה לניתוח בקע?

דיון מתוך פורום  כירורגיה

18/05/2020 | 21:45 | מאת: אלי

היי מתאמן קבוע בחדר כושר בן 29 בריא לאחרונה התגלה בקע מפשעתי כמובן שאני מקווה לחזור לשיגרה ופעילות גמה שיותר מהר בתקווה שאכן הניתוח יצליח אני בדילמה, איזה שיטה מומלצת? המסורתית או החדשה יותר? עוד שאלה שמאוד מטרידה, איך בוחר מנתח מומלץ וטוב? תודה רבה:)

בחירת השיטה תלוייה בסוג הבקע, עדיפות הרופא ומצבך לאור זאת נא נא להתייעץ ברופא המנתח

20/05/2020 | 16:04 | מאת: אלי

הבקע הוא בקע מפשעתי כמו שציינתי ישנה בליטה הוא התגלה לאחרונה , אני קורא הרבה ברשתות ועדיין לא מצליח להגיע להחלטה. הרופא המנתח שלי אינו מבצע את השיטה החדשה לכן ממליץ על הישנה זה עוד סיבה שאני שואל כי אני ממש לא יודע להחליט איזה שיטה טובה יותר.

מנהל פורום כירורגיה