מוגלה באצבע ציפורן רגל שמאל

דיון מתוך פורום  כירורגיה

19/04/2020 | 02:10 | מאת: קרוליין

לפני כמה ימים לצערי הרב עשיתי משהו שלא הייתי צריכה לעשות הכנסתי משהו לציפורן ברגל בכדי להרים ציפורן חודרנית ועכשיו אני סובלת מכאבי תופת נוצרה מוגלה במקום אני עושה קפראסים עם מלח בכדי שהמוגלה תתנקה אני לא יודעת שמתי קפראסים עם צמר גפן ומלח שירגיע את המקום שמתי גם משחה שחורה בכדי שהמוגלה תתנזק שמתי משחה אנטיביוטית עכשיו עם פלסטר נגעתי באצבע וירד לי דם אני ממש סובלת אני גם סוכרתית מה עושים בכדי שהמצב הזה יחלים ויעבור ? אני שמה משחה סנטימצין לעור רופאת משפחה נתנה לי ועשיתי אמבטיה לרגל עם אשלגן

19/04/2020 | 02:10 | מאת: קרוליין

לפני כמה שבועות

לא ניתן לצערי לתת חוות דעת טיפולית מבלי לבדוק. הצעתי היא מאחר וטיפול שמרני לא עזר , לגשת להבדק

מנהל פורום כירורגיה