תחושות בשד שמאל בהריון

דיון מתוך פורום  כירורגיה

15/04/2020 | 23:23 | מאת: שושנה

שלום, אני ב"ה בהריון בתחילת חודש חמישי. מלפני שלושה שבועות אני מרגישה בשד שמאל, בחלק היותר שמאלי (בתוך השד) תחושה מעומעמת של בין כאב קל מציק לבין מרגישה את המקום. יש לציין שזה הולך וחוזר יכל להיות גם 3 ימים בלי הרגש ואח"כ שוב חוזר לסירוגין במהלך היום. זה גורם לי הרבה להתעסק בזה ולמשש ולראות מה שונה בין הצדדים ואני כבר מדמיינת או אולי באמת שמרגישה שם משהו. לא זכור לי שהמקום היה מורגש לפני כן. איך אדע מה זה? והאם יש לי כל כך ממה לחשוש? תודה רבה.

הצעתי לבוא לבדיקת כירוג שד. ניתן גם במרפאתי ולאחר הבדיקה הקלינית נחליט איזה בדיקת עזר לבצע ככל הנראה סונוגרם קרוב לוודאי שזה עקב ההריון אך יש לבדוק זאת בברכה

מנהל פורום כירורגיה