גזים בלי סוף עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

01/04/2020 | 13:27 | מאת: דניאל

שלום, במשך 5 שנים אני סובל מגזים בלתי פוסקים. מהרגע שאני אוכל משהוא , לא משנה מה, או אפילו שאני לא אוכל כלום וצם 3 ימים. במשך כל היום גזים מתחילים ללחוץ לי על פי הטבעת, וברגע שאני משחרר, לוקח רק כמה שניות עד שגזים שוב מצתברים ולוחץ לי על פי הטבעת. ככה זה במשך כל היום. בסביבות ה50 עד 100 פעמים ביום.. הלכתי פעמיים לרופא גסטרו שונים ואין להם מה להציע לי. ניסיתי לקחת הרבה דברים נגד זה, כלום לא עזר. כולל probiotics, enzymes עשיתי בדיקות כמו: CELIAC LACTOSE GLUTEN SIBO TESTS FULL ABDOMEN ULTRASOUND לפי התוצאות, הכל תקין. דיאטה גם לא עזר, כפי שאמרתי לא משנה מה אני אוכל, זה אותו תוצאה. עוד בעיה נוספת היא שמדי פעם אני מרגיש בועות גזים קטנות מאוד יוצאות מפי הטבעת בלי שום שליטה ואנשים לפעמים מריחים את זה. אני כבר לא יודע מה לעשות, אני סובל כל כך הרבה שנים. בבקשה, יש דעה מה יכולה להיות הבעיה? בבקשה תאמין לי שזה לא קשור לאוכל בכלל.

הפורום לא נועד לפתרון בעיות רפואיות. יתכן והסבל הוא כתוצאה ממעי רגיז ו/או רגישות למזון. מציע שתפנה לרופא גסטרואנטרולוג

מנהל פורום כירורגיה