כאבי פנטום

דיון מתוך פורום  כירורגיה

05/03/2001 | 01:17 | מאת: עדי

ד"ר ויזר שלום לפני כמה חודשים שאלתי את אותה השאלה לגבי כאבי פנטום, ואף קבלתי תשובה, והנה אני שוב כותבת ושואלת: האם יש טיפול לכאבי פנטום? יתכן ויש חידושים בנושא! מפליא עד כמה הרפואה מתקדמת, בכל הנושאים= חוץ מכאבי הפנטום: בארצינו עם כל הפיגועים והתאונות דרכים = נוספו כל כך הרבה קטועים בצער עמוק אני כותבת זאת= ועדין אין פתרון לכאבי פנטום,,, יתכן ואני טועה? אשמח לדעת באם יש חדש בנושא זה,, אולי באתר אחר??? (בעברית) מקווה לקבל תגובה לדברי,, ואולי סוף סוף יש חידוש בנושא הפנטום: בברכה עדי

05/03/2001 | 18:12 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום עדי, אינני מתמצא בנושא היות והוא קשור יותר לאורטופדיה או לעוסקים בנושא "כאב" ישנן מרפאות כאב העוסקות בנושאי כאבים שונים בכל בתי החולים וכן בבית "לוינשטיין" שם אולי תוכלי לשאוב מידע צר לי דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה