סימני מתיחה בעקבות עלייה/ירידה במשקל.

דיון מתוך פורום  כירורגיה

28/02/2001 | 20:07 | מאת: קרן

שלום, רציתי לדעת מה אפשר לעשות כנגד סימני מתיחה שמופיעים על הבטן והמותניים כתוצאה מירידות ועליות גדולו במשקל. סימני המתיחה הם בולטים ואדומים ונראים כמו סריטות לכול אורך הבטן וצידיה. זה מאוד מפריע לי. האם צריך לעבור איזשהו ניתוח קוסמטי? האם כדי לחכות עד שאגיע למשקל הרצוי (נשאר לי עוד כ 20 ק"ג) ואתאזן מבחינת משקל? האם זה יכול לעבור לבד? תודה.

28/02/2001 | 20:17 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום קרן שאלתך נוגעת לתחום כירורגיה פלסטית פני לכתובת http://doctors.co.il/forums/list.php?f=23 דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה