הגדלת זין ( מצטער על הגסות )

דיון מתוך פורום  כירורגיה

28/02/2001 | 16:48 | מאת: SUN PROJECT

שלום , רציתי לשאול אם למישהו יש קטן , אז כמובן שאני יודע שיש ניתוחים מסויימים , אבל רציתי לדעת מה הם הסיכונים , ובכמה ס"מ זה מעריך ( אל תגידו לי שזה תלוי בסוג ניתוח , תגידו לי את הממוצע ) ??? ומה המחיר של הניתוח ??? ומה התופעות לוואי ?? תודה רבה לכם על כך שאתם עוזרים לאנשים להוציא מהלב את כל הדברים שרוצים לשאול אני באמת מודה לכם

28/02/2001 | 19:58 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום ידידי, זו אינה גסות... ושאלתך אמורה להשאל באתר האורולוגיה , פנה לשם דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה