הזעת יתר

דיון מתוך פורום  כירורגיה

28/02/2001 | 16:45 | מאת: Mister Club-Trance

יש לי הזעת יתר בכפות הידיים , וזה ממש מגעיל לפי-דעתי אני שונא את זה , וזה ממש לא נעים שהידיים מאוד רטובות כבר התעניינתי בטיפולים , ושמעתי על כל-מיני אני אשמח אם תוכל לפרט לי על כל הטיפולים , וגם על הסיכונים והתופעות לוואי שלהם . הבעיה המרכזית היא שאני בן 14 וחצי , ואני לא יודע אם בכלל בגיל שלי יש איזשהו ניתוח כדי להפטר מהדבר הזה . בבקשה תענו לי מהר

28/02/2001 | 20:01 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום אנונימי, ניתן לטפל בדרך ניתוחית בהזעת יתר בכפות ידיים, הניתוח נעשה דרך טורקוסקופ, עם פתח זעיר בבית השחי מכל צד. בניתוח מבצעים ניתוק של השרשרת הסימפטטית המובילה ליד והדבר מוריד לחלוטין את ההזעה בכפות ידים. הסיכונים הם לפגיעה בעצב המעצצבב את גלגל העין, נזק ראתי, זיהומים, דימומים וכד' תוכל לקבל פרטים על כך מהרופא המנתח. דר' ויזר

28/02/2001 | 22:07 | מאת: לוין אסתר-קינייסולוגית

טיפול קינייסולוגי יכול לעזור. ללא ניתוח, ללא תרופות. כול-טוב

20/03/2001 | 11:28 | מאת: לי

שלום רב האם את יכולה לפרט בקשר לשיטה שהזכרת מזה קינייסולוגי? תודה

12/04/2001 | 08:57 | מאת: בני

מה זה הטיפול הקינייסולוגי? אבקש את עזרתך

01/07/2001 | 21:35 | מאת: אבי

האם אפשר לפרט על טיפול קינייסולוגי אבי תודה

מנהל פורום כירורגיה