בקע מפשעתי?

דיון מתוך פורום  כירורגיה

27/02/2001 | 18:35 | מאת: יואב

בני בן 6 ומתאמן כשנה אימוני כדורגל , לפני כחודשיים שמתי לב לנפיחות במפשעה בצד ימין מעל אבר המין . הוא אינו מתלוננן על כאבים וממשיך בפעילות ספורטיבית כרגיל, רק בזמן נגיעה במקום הוא מתלונןעל מעט כאבים. האם זה בקע ? והאם יגרם לו נזק או שיחמיר המצב באם ימשיך באימוניו ? בבקשה ענו לי במהרה

27/02/2001 | 19:01 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום יואב, אכן יכולה להיות הרניה = בקע , רצוי להבדק על ידי כירורג ילדים ולשמוע בעצתו. מאמץ גופני יכול לגרום לכאבים ולכליאה. דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה