טחרים

דיון מתוך פורום  כירורגיה

25/02/2001 | 13:09 | מאת: הכואב

לפני ימים אחדים לקיתי בהתקף שילשולים שלווה בחום ובהתכווציות בבטן . כל הנ"ל היה יומיים. כתוצאה מכך נוצרה יציאה של טחורים. אלא, שאחד מהפ כבר בצקתי וממאן לחזור למקומו הטבעי. רופא אחד המליץ על מנוחה, נרות, והרטבת המקום במגנזיום (מלח אנגלי). רופא שני (פרופסור ידוע) ניסה להחזיר את הטחור למקומו( כאבי תופת). המליץ על מנוחה לא לנרות, ולשים קרח על המקום עד לירידת הנפיחות וחזרת הטחור למקומו. אז מה לעשות? כמה זמן עד שהוא חוזר? איזה שיטה הטובה ביותר? ואולי טיפ אחר להקלה מהירה?

25/02/2001 | 20:18 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום לכאוב, אכן זהו הטיפול בוריאציות שונות, לאחר הקלת הסמפטומים ממליץ כי תחזור לכירורג על מנת שיבצע מס' בדיקות איבחון וימליץ על טיפול סבלנות...אין קיצורי דרך דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה