טחול מוגדל

דיון מתוך פורום  כירורגיה

25/02/2001 | 09:00 | מאת: משה אינשטיין

שלום! בבדיקת אולטראסאונד בטן שערכתי נמצאו הממצאים החריגים הבאים: כבד במקצת שומני וטחול מוגדל, שאלתי היא מהם הגורמים להגדלתו של הטחול וכיצד ניתן להחזירו לגודל תקין? בתודה משה.

25/02/2001 | 20:20 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום משה, ישנם גורמים רבים מאד להגדלת טחול השאלה מה הם התסמינים שלך, רצוי להתיעץ עם רופא פנימי, או המטולוג המומחה למע' הדם. המלצות לטיפול ינתנו לאחר איבחון. דר' ויזר

27/02/2001 | 08:54 | מאת: משה אינשטיין

שלום! ראשית תודה על תשומת הלב, שאלתי היא מהם התסמינים שעליהם דיברת. אני סובל תקופה ארוכה מכאבים בחזה מצד שמאל, עשיתי בירור לבבי והכל תקין. האם הכאבים נובעים מהגדלתו של הטחול? תודה משה.

מנהל פורום כירורגיה