סתימה בעורק הפמורלי.

דיון מתוך פורום  כירורגיה

24/02/2001 | 17:40 | מאת: אורי

.בר םולש תורצהו (ABI=0.15) ץמאמב השק הרמחה םע ןימי דצב ילרומפה קרועב המיסח (77 תב) יתבסל ןושאר םויב רותניצ רובעל תדמוע איה ןכ לע .ץמאמב הלק הרמחה םע ילאמשה ילרומפה קרועב .בורקה לופיטה תויורשפא יבגל טעמ טרפל לכות םאב ךל הדוא ךא ,רותניצ תואצות ןיידע ןיא םנמא .םינוכיסה םה המו ,וז היעבל יתפורת/יגרוריכה ,שארמ הדות .ירוא.

25/02/2001 | 20:27 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום אורי, העינין תלוי בגיל החולה, כמה היתה פעילה לפני הסימפטומים וכן מחלות נילוות . לאחר שיהיו בידי הרופא כל הפרטים יוכל כירורג כלי דם לתת עצה חכמה לגבי הטיפול. ישנם מגוון של טיפולים החל מתרופות , פעולות חודרניות וניתוח לעקיפת החסימה. שיקול הטיפול ניתן לאחר שקילת כל הגורמים שציינתי. דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה