כיב קיבה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

24/02/2001 | 14:23 | מאת: דינה

מה הם הגורמים השונים להווצרות כיב קיבה ומה הם הטיפולים השונים הידועים לטיפול במחלה זו?

25/02/2001 | 20:28 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום דינה, כיב קיבה בניגוד לכיב בתריסריון יכול להיות מחלה קשה ואפילו סרטנית רצוי לבצע ברור קפדני על ידי גסטרואנטרולוג ולקחת דגימות לבדיקה. דר' ויזר

27/02/2001 | 23:19 | מאת: דינה

שלום רב ותודה על תשובתך.נניח שלא מדובר בסרטן ,מהם הגורמים השונים שיוצרים כיב קיבה ללא ממאירות ומהן האפשרויות לטיפול תרופתי ללא נתוח?

13/03/2001 | 19:44 | מאת: יעל

יש לי מבחן על אנטומיה של מערכת עיכול אני לא יודעת איפה למצוא חמור למשל קיבה איך מתפרק המזון שם ומה גם לגבי כבד מעי הדק מעי הגס כיס המרה לבלב תרסריון

מנהל פורום כירורגיה