אחרי ניתוח שערה הפוכה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

17/12/2017 | 16:20 | מאת: עומרי

אז ככה, אני חייל קרבי ושעשיתי ניתוח לשערה הפוכה, קיבלתי 3 שבועות בבית שלקראת הסוף כבר לא היו כאבים כמעט והחזירו אותי לצבא אמנם כשהפצע עוד פתוח ומפריש ממש קצת מוגלה אבל כאבים בקושי.. עכשיו אחרי שחזרתי טיפה לפעילות כמו ריצה וישיבות ממושכות (עקב שמירות) אני שוב לא יכול לשבת או לשכב על האזור הזה וכואב לי ממש שם.. יש ממה לדאוג? תודה רבה

איני חושב שיש ממה לדאוג גש להבדק אצל החובש/פרמדיק/רופא היחידה או המנתח רפואה שלמה

19/12/2017 | 06:05 | מאת: עומרי

היי דוקטור תודה על התשובה המהירה,כבר נבדקתי אצל כל אלה והם אמרו שהפצע נראה תקין. ממה נובעים הכאבים אם כך? כי לפני שהחזירו אותי לצבא הפסיקו לי הכאבים בעת ישיבה ועכשיו מגרד וכואב לי כל הזמן.. יכול להיות שזה בגלל שחזרתי להתאמן?

מנהל פורום כירורגיה