כירוגיית שד - סוג הניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיה

21/11/2017 | 08:36 | מאת: רבקה

מהם השיקולים בהחלטה לגבי סוג הניתוח ? האם עצם העובדה שאני טריפל נגטיב - היא זו שתגרום לכריתה מלאה ? האם העובדה שמעבר ל DUCT שהצטמצם מאד יש לי גם DCIS היא זו שתגרום לגבי כריתה מלאה ? אשמח להבהרה לגבי החלטה זו.

גורמים רבים נלקחים בחשבון בעת ההחלטה הטיפולית כולל אלו שהזכרת ולדוגמא מס' נוספים: גודל הגידול, גודל גידול שאריתי לאחר טיפול , נשאות ועוד. על מנת לדעת מה מתאים לך יש לבדוק ולעבור על הנתונים האישיים שלך רפואה שלמה

מנהל פורום כירורגיה