דימום אחרי ניתוח טחורים

דיון מתוך פורום  כירורגיה

02/11/2017 | 09:28 | מאת: אסי

שלום. עברתי ניתוח תפירת טחורים האל דופלר בשלישי 24.10 והיום ישבתי באסלה וחיכיתי ליציאה ופתאום ראיתי שדיממתי קצת אולי קצת הרבה.. מה זה יכול להיות? אחרי ימים ללא דימום. אני פרנואידי מהדימומים שעברתי כל חיי.. היה לי בעבר פיסורה שעברתי כריתה ועכשיו תפירת טחורים דרגה 2-3. בן 23

02/11/2017 | 09:34 | מאת: אסי

אני אפילו מרגיש לחץ בזמן היציאה כאילו הטחורים מנסים לצאת.. שכך אני מתבלבל בין יציאה ללחץ

ראשית נא דבר עם הרופא המנתח שנית לא להכנס ללחץ יתכן דימום מספר ימים לאחר ניתוח, תלוי כמה דמם וכמה זמן נמשך נא דבר עם המנתח

מנהל פורום כירורגיה