התלבטות בנושא ניתוח בקע ביטני

דיון מתוך פורום  כירורגיה

01/11/2017 | 00:49 | מאת: עופר

שלום רב. בימים אלו אובחן אצלי בקע בגודל כ-1 ס״מ בבטן התחתונה כתוצאה מתאונת עבודה. הכירורג בכללית שבדק אותי, המליץ על ניתוח בחתך כעמיד ואיכותי יותר, כאשר מנגד, המליצו מכרים רבים שעברו מקרה דומה, ללכת רק על לפרוסקופיה. יש לציין שאיזור הבקע מצולק מניתוחי עבר של אפנדציט ואשך תמיר. אני חייב לקחת החלטה לגבי סוג הניתוח שאבקש אך אני מבולבל. אשמח מאד לשמוע את דעתך המקצועית. בכבוד רב עופר

אינני יכל חוות דעתי כך מבלי בדיקה בכל מקרה יש 2 שיטות מתאימות לתיקון בקע ויש להתאימן אישית למטופל בהצלחה ורפואה שלמה

מנהל פורום כירורגיה