כאבים באשכים ובליטה אשר באים והולכים

דיון מתוך פורום  כירורגיה

09/10/2017 | 05:12 | מאת: מוטרד

שלום. אני בן 27, עברתי תאונת דרכים קשה לפני מספר שנים ועברתי 2 ניתוחיים בבטן (הצלת חיים ובקע) , כבר מספר חודשים שיש לי בליטה המלווה בכאב , הכאבים והבליטה באים והולכים. בהתחלה הייתי אצל כירוג אשר שלל בקע, הייתי אצל מספר רופאים שונים ועברתי 2 בדיקות אולטרה סאונד, הרופאים לא יודעים מה יש לי וגם לא שלחו אותי לבדיקות נוספות. הבליטה גדלה ובעיקר בולטת במקלחת/לאחר קיום יחסי מין. השאלה שלי היא האם אני צריך לדרוש בדיקה נוספת אצל כירוג? האם יש בדיקות שאתם ממליצים שאעשה?

09/10/2017 | 05:16 | מאת: מוטרד

אולי כדאי לי להוסיף שמאז התאונה בהתחלה כאב לי ממש בזמן זקפה בבטן התחתונה במשך שנים והכאב באשכים מלווה גם בכאב במפשעה מרגיש קצת כמו מתיחה

אינני יכל לאבחן באמצעות המדיה אך יתכן ומדובר בחולשה מקומית של שרירי הבטן

מנהל פורום כירורגיה