MVP (ניתוח לתיקון מסתם שמאלי בלב)

דיון מתוך פורום  כירורגיה

21/02/2001 | 13:32 | מאת: קרול

אני אמור לעבור ניתוח לתיקון מסתם שמאלי בלב לאחר 18 שנים שאני סובל מהפרעות קצב וכו'. אני מבקש מידע רב ככל האפשר בנושא ובמיוחד לגבי הניתוח שאני חושש מאד ממנו. בתודה ק.ש.

23/02/2001 | 17:15 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום קרול, שאלתך נשאלה בפורום כירורגיה כללית והתחום שייך לכירורג חזה ולב, אין לי מידע לגבי מחלתך והטכניקות הקיימות כיום הינן רבות ומגוונות אם אתה שולט באנגלית אני יכול להפנותך למנוע חיפוש כללי ברשת שם תוכל לנסות לשאוב מידע לגבי המחלה הכתובת היא: www.google.com תוכל גם להתעניין בנושא אצל הקרדיולוג של "דוקטורס" http://doctors.co.il/forums/list.php?f=15 בהצלחה דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה