בצקת ובעיית ראייה לאחר הניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיה

05/09/2017 | 19:17 | מאת: אלה

ביום 16/4/17 איבדה הכרה ונפלה על צד ימין, שברה עצם זיגומה וארובת עין. ביום 27/4/17 בוצע ניתוח, החזירו את העצם למקומה. מאז הנפילה ועד עצם היום הזה קיימות בעיות בראייה, רואה מטושטש ונמלים בעין. כמו כן, עדיין קיימת נפיחות, בצקת וכן אין תחושה בצד ימין למעט נימול.כיצד ניתן לטפל באיזור על מנת לגרום להחלמתו? האם קיימות משחות לצורך טיפול בבצקת?האם ניתן לפנות לרופא מומחה? ואם כן, באיזה תחום מומחיות?

לדעתי יש לפנית לנאורולוג או נאורוכירוג ורופא עיניים רפואה שלמה

מנהל פורום כירורגיה