טחורים בילדים

דיון מתוך פורום  כירורגיה

20/02/2001 | 16:20 | מאת: אמא

ביתי בת העשר וחצי סובלת מטחורים חיצוניים המלווים לפעמים בדימום קל. בעצת רופא הילדים היא משתמשת במשחה "פרקטו גליונול" אולם דבר לא עוזר. היא מרבה בשתיה, אכילת ירקות, כך שאין לה עצירות, ולמרות זאת, גם כאשר יציאותה רגילות, יש לה דימום מהטחורים. שאלתי: מה אפשר לעשות כדי לרפא את הטחורים?

23/02/2001 | 17:29 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום אמא, רשאית לא ניתן לרפא טחורים , זהו איבר נורמלי הקיים אצל כולנו, סיבות לדימום רקטלי בילדים יכולות להיות רבות, רצוי להתיעץ עם רופא הילדים ואולי לפנות לגסטרו - ילדים. דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה