בקע מפשעתי מולד......................

דיון מתוך פורום  כירורגיה

01/08/2017 | 07:53 | מאת: בקע מפשעתי מולד

ברכה, בני בגיל ההתבגרות. התנפח לו אשך ימין. הלך לבדיקות בבית חולים. אמרו לו שיש לו בקע מפשעתי קטן מולד. לטענתם כיוון שזה מולד הגוף לא יסגור את הבקע ולכאורה צריך לנתח ולסגור את הבקע באופן מכאני. רציתי להתייעץ האם חייבים ניתוח במצב כזה? האם אפשר מנוחה מוחלטת ושמירה והבקע יסגר לבד? האם יש המלצות אחרות לטיפול? תודה

בקע מפשעתי לא נסגר לבד, למען האמת אף בקע לא נסגר לבד ישנם בעיקרון כ3 תת צורות של בקע מפשעתי נכון שלא כל בקע יש לתקן, ישנם התוויות לכן יש לגשת לכירורג להבדק ולקבל יעוץ בברה

מנהל פורום כירורגיה