כאבים בשני בתי השחי מה הסיבה?

דיון מתוך פורום  כירורגיה

25/07/2017 | 23:15 | מאת: מורן

שלום אני בת 22 ואינני יודעת אם זהו הפורום המתאים לשאול אך עדיף על כלום. לפני מספר ימים קמתי בבוקר עם כאב בבית השחי השמאלי (אך ורק שנוגעים בנקודה מסויימת) ללא כל נפיחות או ממצא מוזר כזה או אחר.. יומיים לאחר מכן, קרה אותו הדבר בבית השחי הימני.. נכון לעכשיו מפלס הכאב ירד למינימום רק אם נוגעים בנקודה מסויימת (בבית השחי השמאלי הכאב הוא באיזור השקע יותר ובימני בחלק העליון). מה יכולה להיות הסיבה לכך? אין ממצאים מוזרים כאלה ואחרים.. רק כאב קל מאוד נכון לעכשיו. תודה רבה.

יתכנו כאבים לא מוסברים בגוף והם די שכיחים ממה שאת מתארת זה נראה משהוא כזה הפורום אנו מקום בו ניתן לתת חוות דעת רפואית ללא בדיקה ובדיקות עזר לכן ההמלצה החא גשי להבדק על ידי רופא

מנהל פורום כירורגיה