דם בצואה- בבקשה תענו אני מאוד מודאגת

דיון מתוך פורום  כירורגיה

07/07/2017 | 16:27 | מאת: שושי

שלום אני בת 27. יש לי כבר כמה חודשים דם בצואה... הרבה מאוד דם ולא רק על הנייטר טוואלט.. בנוסף לזה יש לי גולה בעכוז קצת מתחת לחריץ אני חושבת שזה סינוס פילונידל כל פעם הגולה מתנפחת גם ממנה יוצא דם... ולפעמים אני מרגישה גם דופק בפי הטבעת... האם רוב הסיכויים שהבעי הגדולה זה טחורים? אין לי עצירות. בבקשה תענו אני קצת מודאגת תודה

הפתרון לשאלתך - לגשת לבדיקת רופא

08/07/2017 | 22:36 | מאת: שושי

אני מאוד מתביישת מבדיקה... זה רוב הסיכויים טחורים?

דאגתך מובנת אך לא מוצדקצת לפי הסיפור בהחלט יתכן שמדובר בטחורים אך הערכה זו אינה במקום בדיקת רופא

מנהל פורום כירורגיה