שיערה הפוכה במשפעה בזמן הריון

דיון מתוך פורום  כירורגיה

26/04/2017 | 23:24 | מאת: אושרת

היי , יש לי שיערה הפוכה במפשעה כבר בערך שנה פעם זה רגוע אבל ישנו ופעם זה מתנפח ויש מוגלה לא יכולה ללכת עם גינסים קשה לי מאוד ללכת בעיקבות כך בגלל שאני בהריון נכנסת לחודש שלישי בקופת חולים שלי לא מעוניינים לנתח מחשש לזיהום , מה עושים ...?? זה סבל כל ההריון להיות כך מדובר בכאבים חזקים וצריבה ניסיתי בזמנו משחה שחורה ועוד משחות לא עזר .אודה לתשובה בדחיפות .תודה רבה

אינני רואה סיכון במצב שתיארת. במידה וזה מטריד ואת סובלת מזה אני מציעה לפנות לכירורג לייעוץ להמשך טיפול.

מנהל פורום כירורגיה