טחורים

דיון מתוך פורום  כירורגיה

12/02/2001 | 14:06 | מאת: יהודית

בבדיקת קולונוסקופיה נמצאו טחוריםגדולים מאוד, דרגה 3 עם TAGS, הייתי אצל כירורג והוא אמר שיש אפשרות לעשות קשירות, אך הוא ממליץ לעשות ניתוח עם מכשיר חד פעמי שעלותו 2000 ש"ח (הקופה אינה משתתפת). מה הנך מייעץ לי לעשות ? האם באמת ניתוח עדיף, כי אותי הוא לא שכנע. תודה רבה, יהודית

23/02/2001 | 17:54 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום יהודית, בעית הטחורים ניתנת לטיפול ללא ניתוח או בניתוח "רגיל" ללא הוצאות מיתרות. תוכלי לקרוא על כך בסידרת מאמרים שפורסמו באתר http://doctors.co.il/surgery/cat/3/ דר' ויזר

24/02/2001 | 20:32 | מאת: ספוליאנסקי

טחורים דרגה 3 גורמים להפרעות נוספות - טיפול שמרני לא מבטיח הצלחה במעל 80 אחוז.הטיפולים הכירורגיים הם מגווונים לפי מיומנות הרופא המנתח. כל טיפול שהוא מבלי לשנות את אורח החיים לא מבטית שהטחורים לא ישובו . מציע לך לשוחח עם הרופא שהציע לך ניתוח ולשמוע ממנו על האלטרנתיבות הכירורגיות הקימות הפלוסים והמינוסים בכל אחת מהם. בנוסף עיני באתר היכרורגיה יש מאמר מסכם בנושא הטחורים בברכת בריאות

מנהל פורום כירורגיה