אבנים בכיס המרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

30/01/2001 | 16:14 | מאת: פנינה

אבא שלי סובל מאבנים בכיס המרה , קבעו לו ניתו ח לאמצע פברואר בגלל שכיס המרה מלא אבנים , יש חסימה גם בצינור היוצא מכיס המרה והניתוח יצבצע בשני שלבים רציתי לבדוק למי עלי לפנות כדי לקבל דיאגנוגה נוספת?

11/02/2001 | 22:00 | מאת: אחות

באתר של בית חולים ,איכילוב, www.tasmc.org.il לחץ על ,קהילות,.חפש-נתוחים לפרוסקופיים.באתר זה תמצא/י פירוט ממצא בעיברית וגם באנגלית על נתוח הסרת כיס המרה.באתר ישנן גם תשובות לשאלות של גולשים של כירורג מומחה.

23/02/2001 | 17:59 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום פנינה, אין אנו נוהגים להמליץ על רופאים, בעיקרון רצוי להתיעץ עם כירורג ולקבל חוו"ד נוספת, לעיתים ניתן לפתוח את החסימה של דרכי המרה לפני הניתוח על ידי גסטרואנטרולוג בבדיקה וטיפול הנקראים ERCP דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה