fibrous displasia

דיון מתוך פורום  כירורגיה

07/02/2001 | 16:08 | מאת: fibrous

שלום אני בחורה בת 27 שסובלת ממחלה זו באוזן שמאל גולגולת שמאלית ומפרק הלסת הבליטה לא כל כך נוראית כמו הכאבים מחלה נוראית זו חסמה לי את אוזן שמאל והורידה את השמיעה באוזן זו ב 60% מה שמצער הוא שהרופאים בארץ לא מכירים כמעט את המחלה ואני ממש מרגישה שפנת ניסיון כבר שנתיים סבל ללא סוף ועדיין אין פיתרון. לשאלתי ? נאמר לי שרק ניתוח כירורגי ניתן לעשות לשיוף וסידור העצם אבל האם העצם לאחר הניתוח יכולה שוב לגדול הוא שפשוט חותכים אותה ומשתילים משהו במקום והאם בניתוח אחד מסדרים את כל האיברים הנוגעים לדבר כלומר גם את העצם שקשורה לאוזן וסביבה אשמח לכל מידע תגובה או עזרה ומאוד מאוד צר לי שברפואה המתפתחת במדינתינו נאלצתי להתקל ברופאים שאינם יודעים כלל וכלל על המחלה תודה מראש.

24/02/2001 | 10:43 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום, תחום הרפואי של שאלתך הינו בתחום א.א.ג, או כירורגיה של פה ולסת פני לרופא כזה כדי לקבל מענה דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה