בקע מפשעתי

דיון מתוך פורום  כירורגיה

31/01/2001 | 23:33 | מאת: צחי

שלום רב לפני כ7 חודשים עברתי ניתוח בקע מפשעתי דו צדדי עם רשתות בשיטה הקונבנציונלית. חודשיים לאחר הניתוח "תפס" אותי כאב חד בצד ימין על הציר של מותן ימין,מפשעה ימינית. מאז ועד היום יש לי כאבים ומיחושים באיזור שמקרינים גם על האשכים ולפעמים גם על הרגליים.לפעמים אני מרגיש שכל כובד הבטן יושבת על האזור. בבדיקות שעשיתי אצל רופאים כירורגיים לא נמצא "ממצא פתולוגי" שמעיד על חזרת הבקע. עשיתי בדיקת C.T שלא מצאה מאומה. טופלתי במרפאת כאב ללא תואלת מרובה. היכן הבעיה ברשת?בצלקת?ומה ניתן לעשות עוד?

24/02/2001 | 11:06 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום צחי, לעיתים לא ניתן בדרכים שבדקת לאתר את מקור הכאב, הגוף מגיב כלפי הרשת שהוכנסה ולעיתים עקב סימפטומים אלו יש להוציאה. מציע כי תמתין עוד מספר חודשים יתכן שהסימנים יעלמו, אם לא אז תבקש ניתוח... דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה