טמירות

דיון מתוך פורום  כירורגיה

29/01/2001 | 03:05 | מאת: יוד אלף

התברר שלתינוק יש טמירות. התינוק נותח כשהוא בן שנתיים,והאשך הורד לשק הביצים.עכשיו לאחר שנה האשך נשאר מצומק ולא גדל פרופורציונית. השאלות. האם יש סיכוי שהאשך יגדל לנורמלי בהנחה שלא יגדל,האם זה אומר שהאשך עקר עד מתי להמתין כדי לוודא שאולי יגדל ומה עושים אם לא יגדל

26/02/2001 | 19:51 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום רב, תתכן התנוונות של האשך אם מניתוח ואם שהתינוק נולד כך, למזלנו הגברים מצויידים בשניים והאשך השני מספק את כמות הזרע הדרושה, ניתן לבדוק זאת לאחר התבגרות. דר' ויזר

02/03/2001 | 19:23 | מאת: דוד

האם טמירות אשכים מונעת שירות קרבי בצה'ל? מה הפרופיל שניתן לסובל מבעיה זו?

מנהל פורום כירורגיה