בקע + פרוסטטה- המשך

דיון מתוך פורום  כירורגיה

27/01/2001 | 16:25 | מאת: מירה

שלום שוב, בהמשך לשאלתך - ההפרעה מתבטאת בקושי במתן שתן, ובמצב של השארות שאריות. יש פעמים שלוקח לו מספר דקות . לגבי הבקע - מה ניתן לעשות? על מנת לעבור ניתוח עליו להפסיק את נטילת הקרטייה למשך תקופה וזה לא אפשרי - כיוון שעבר 3 ארועים מוחיים שהאחרון בינהם היה בספטמבר 2000 . האם ניתן לקחת כדורים להקטנת הבקע? האם ניתן לקבל המלצה לרופא מומחה בנושא זה? במסגרת פרטית או דרך קופת חולים כללית? (לאבי יש ביטוח מושלם) אשמח לקבל תשובתך בנושא

26/02/2001 | 19:56 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום מירה, כנראה שפיספסתי את שאלתך הראשונה, ניתוח בקע הוא תיקון כירורגי ואין טיפול תרופתי לכך ניתן להפסיק על פי הנחיות הרופא לקיחת קרטייה למס' ימים. דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה