ניתוח הרניה בלפרוסקופיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

27/01/2001 | 12:38 | מאת: שלומי

אני צריך לעבור ניתוח שבר מפסעתי ומעדיף ניתוח בלפרוסקופיה. אני חבר קופ"ח מכבי, איך אני מגיע לרשימת רופאים המתמחים בניתוח זה? פניתי לכירורגים של הקופה, אך לא הופנתי לרופא הממומחה בלפרוסקופיה אלא הם הציעו לנתח אותי בעצמם בדרך "הישנה והטובה". גם כשפניתי למרכז מכבי, לא ידעו לכוון אותי לרופאים מתאימים.

27/02/2001 | 18:33 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום שלומי, שאלתך אמורה להיות מופנית לנציגי קופ"ח מכבי, אין בידי מידע העשוי לעזור, הנך גם יכול לעבור מאחד לשני ולשאול דר' ויזר

01/03/2001 | 19:04 | מאת: אלמוני

שלום שלומי ישנו רופא מנתח טוב שמבצע את הניתוח הזה שמו דר' אלפיסי מנהל מחלקה כירוגית ב בהילל יפה חדרה.

מנהל פורום כירורגיה