בקע + פרוסטטה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

26/01/2001 | 21:21 | מאת: מירה

אבא שלי סובל הן מבקע והן מפרוסטטה. מכוון שהוא עבר ארוע מוחי לפני כארבעה חודשים הוא מטופל בכדורי קרטייה (2 ביום )לדילול הדם בנוסף לכדורים להורדת לחץ הדם. לטיפול בפרוסטטה הוא מקבל את הכדור - PROCURE ברצוני לשאול האם ניתן לעבור ניתוח לבקע ופרוסטטה בלייזר? מה ניתן לעשות במצב זה? אשמח לתשובתך המהירה לשאלתי

27/01/2001 | 13:18 | מאת: דר.א.ריינר-אורולוג בכיר

מירה,שלום, בתשובה לשאלותייך: -לא ציינת במה מתבטאת ההפרעה במתן השתן של אביך-לא כל גבר עם ערמונית מוגדלת -חייב לעבור ניתוח. -כדי לנתח בלייזר-תלוי בגודל הערמונית -ניתוח בקע לא מתבצע בלייזר. דר.ריינר

27/01/2001 | 21:02 | מאת: ליאת

אבי סובל מבעיות בהטלת השתן לפני כחמש שנים עבר בדיקות מקבל כדור ביום

27/01/2001 | 21:08 | מאת: מירה

איזה כדור? אפשר לקבל את שם הרופא המטפל ?

מנהל פורום כירורגיה