סרטן בלוטת הלימפה לימפומה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

24/01/2001 | 21:16 | מאת: דגן

שלום רב לך בהמשך לשאלתי הקודמת הסרטן בבלוטת הלימפה הוא מסוג לימפומה . הרופא אמר שזהוא הסוג השקט יותר וחמתי נתבקשה לעשות סיטי בטן ואגן חזה וצוואר ומח עצם ורק לאחר מכן יהיה ניתן לדעת איזה טיפול לתת ומה עושים הלאה. הבדיקות מהסיטי חזרו החזה והצוואר נקי אך בבטן כתוב כי הלימפה דנופטריה לאורך הרטרופריטונאום ,והססנה דיפוזיט עם בלוטות קטנות אנטרופריטונלים כמובן השאלה היא מה זה אומר האם יש גרורות האם הסרטן התפשט לבלוטות האחרות עם כן מה הטיפול לפניו אנו עומדים והאם יש ריפוי מוחלט ממחלה זו כי לפי מה שהרופא הסביר לנו הוא אמר כי הוא אינו מוציא את בלוטת הלימפה מהגוף הוא רק יתן טיפול או כימי או הקרנות או לא יגע בזה בכלל כמובן שהוא עדיין לא ראה את התשובות של הסיטי ומח האצמות לכן אנו פונים אליך עם תוכל לענות בהקדם האפשרי אודה לך מאוד דגן

24/01/2001 | 21:34 | מאת: דגן

האם תוכל להפנות שאלה זו גם להמטולוג ולשאול מה הוא חושב הצמא לדעת מה קורה הורג אותנו תודה

מנהל פורום כירורגיה