רופא מומחה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

14/01/2001 | 23:48 | מאת: אלעד

שלום לך! שמי אלעד,כתבתי לך כבר בעבר ויש לציין לטובה את עזרתך. הבנתי לפי שאלות קודומות שאתם לא מייעצים על רופאים וכו". אבל שאלתי היא שאלה מקצועית ולכן אני לא רואה כל בעיה בקבלת תשובה ממך. מיהו הכירורג בעל השם הכי מקצועי בארץ?כמו שאומרים מי נחשב ל"הכי תותח". חשוב לציין שאני רוצה תשובה מקצועית,ואני יודע שלא תתן לי תשובה אחרת. בתודה אלעד.

15/01/2001 | 19:01 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום אלעד, צר לי אך אני מכיר מספר רב של כירורגים שכל אחד בעיני עצמו נחשב "תותח". תוכל להתיעץ על בעיתך עם כל מנהל מחלקה באופן פרטי ולקבל את המידע הנחוץ. דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה