טיפול בפרונקלים

דיון מתוך פורום  כירורגיה

14/01/2001 | 15:55 | מאת: שרון

ברצוני לשאול כיצד ניתן לטפל בפצעים מוגלתיים פנימיים אשר טופחים למימדים של כדור טניס וגורמים כאב וסבל רב. יש שני פצעים הממוקמים בשתי הירכיים האחוריות. עד שניתן טיפול ע"י רופא האם יש דרך להקל על הסבל או לזרז את ההחלמה? האם קיימים סיכונים בהווצרות פצעים כאלה? מה גורם להווצרותם וכיצד ניתן למנוע זאת?

14/01/2001 | 20:55 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום שרון, פצעים כפי שאת מתארת דורשים ברור על ידי רופא פנימי לנסות לברר מדוע הם מתפתחים, ישנן סיבות רבות בהם נושא תנגודת הגוף מחלות עור שונות וכד' במצב של טיפול כירורגי אנו רק מבצעים ניקוז של המוגלה אם קיימת. ממליץ כי תפני ליעוץ פנימאי וכירורגי משולב. דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה