האם יש כאבים חזקים אחרי מתיחת בטן?

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

01/12/2005 | 21:49 | מאת: אורנה

שלום ברצוני לעבור ניתוח מתיחת בטן ושאיבת שומן. רציתי לדעת מהו רף הכאב אחרי ניתוח כזה? האם כואב בצורה קטסטרופלית או שניתן להתמודד עם הכאב? תודה

04/12/2005 | 16:00 | מאת: דנה

כאבים זה דבר סובייקטיבי. לי כאב אבל באופן נסבל. אחרי שבועיים כבר הפסיק לכאוב ורק היה לא נוח בגלל החגורה

09/12/2005 | 12:26 | מאת: עדי

אורנה שלום אני עברתי לאחרונה ניתוח מתיחת בטן ושאיבת שומן מהמותניים והבטן ,אכן זה כאב אבל לא במידה בלתי ניסבלת ,ובכלל ישנן דרכים להקל על הסבל ולעמעם אותו ! גם תלוי טכניקת הניתוח ומי המנתח?מה ההכנות לפני ,ולאחריו. אשמח ליעץ ולהקל !אנה כיתבי לי מייל ואשיב לך במהרה :) בהצלחה

30/12/2005 | 09:45 | מאת: יעל

לכל מי שמעוניין לעבור ניתוח פלסטי מאוד כדאי להעזר באתר נוסף www.bgroup.org.il יש שם תמיכה מידע וניתוחים אצל רופאים בכירים במחירים מוזלים מומלץ מאוד!

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים