סימני מתיחה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

06/07/2005 | 11:08 | מאת: אנונימיתתת

שלום. אני בחורה בת 23 ועדיין לא עברתי הריונות..הופיעו אצלי כתוצאה מעליה מהירה במשקל של כ-15 קילו סימני מתיחה בהרבה איזורים בגוף. חזה, ישבן, רגליים, מותניים.. הסימנים הם בצבע לבן אבל עדיין מאוד בולטים ונראים לעין. כתוצאה מכך נכנסתי לדיכאון ואין לי חשק לצאת מהבית , אני לא יכולה ללכת לים ומתביישת בעצמי. אני יודעת שאין הרבה מה לעשות בקשר לסימני מתיחה ובכל זאת אני שואלת מיאוש : האם יש משהו שיכול, אפילו אם לא להעלים, לפחות לטשטש מעט את הסימנים האלו? ועוד שאלה- רופא עור הציע לי משחה בשם אלסטין קריסטל. האם היא שווה משהו?

06/07/2005 | 13:49 | מאת: לאנונימית

גם אני מבינה שהכתובת היא רופא עור, אבל תנסי לשאול גם בפורום תרופות ורוקחות-תמיכה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים