חוסר תחושה מקומית לאחר ניתוח סנטר

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

03/04/2016 | 12:03 | מאת: אורין

שלום, לפני למעלה משנה עברתי ניתוח שתל סיליקון בסנטר. חלק מהאיזור עדין חסר תחושה דבר שמפריע לי ברמה היומיומית. כששאלתי את המנתח נאמר לי שהכל אמור לעבור אחרי שנה. לא עבר. האם זה טבעי או שאני יכולה לעשות עם זה משהו? זה מפריע לי מאוד וגם גורם לי לבלוע מילים לפעמים... ממש אודה לכם על תגובות בנושא. אורין

12/07/2016 | 14:05 | מאת: דנה

היי אורין אני כבר כמה שנים שוקלת לעשות ניתוח בסנטר אבל הבעיה שאני לא מכירה אף אחד שעשה. רציתי לדעת אם את מרוצה מהתוצאה ואם יש לך רופא טוב להמליץ עליו תודה רבה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים