עיוות בשתל לאחר ניתוח הגדלת חזה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

28/11/2015 | 16:22 | מאת: אנונימית

לפני כמעט חמישה חודשים עברתי ניתוח הגדלת חזה פלוס הרמת חזה אבל לא פורמלית. היה לי חזה טובולרי, מרוקן ונפול בהתחלה אחרי הניתוח הכל היה טוב ויפה, החזה נראה טבעי ומושלם. אך לפני חודשים בערך פתאום נהייתה לי בליטה של השתל בצד אחד, באזור המחשוף. נראה כאילו השתל התהפך ונהייה שקע בתחתית השד ובליטה במעלה השד. הלכתי למנתח שלי ונראה כאילו הוא ניסה להתנער מאחריות. הוא אומר לי שהכל בסדר. אבל שד אחד נראה פשוט מעוות. אני כמעט בטוחה שלפני הניתוח הוא אמר לי שהוא מכניס לי שתלים אנטומיים, שזה מסביר את ההיפוך והעיוות של השתל, אך הוא מיד קפץ ואמר בעצבים שלא הכניס שתלים אנטומיים. אז אם כן מה פשר העיוות שנראה כמו התהפכות של השתל? והאם עלות אחריות לתיקון הניתוח היא על המנתח או עליי?

29/11/2015 | 14:24 | מאת: תמר - יועצת לרפואה אסתטית

שלום לך אנונימית. לצערי הרב אני נתקלת בהתנערויות מהסוג הזה לא מעט. כמו שאת בטח מבינה הכל תלוי במסמכים עליהם חתמת... על מה חתמת. גם לגבי עלות התיקון... אם בחוזה שלפני הניתוח חתמת על השורות הקטנות שאומרות שאת משתתפת בעלות התיקון באם תצטרכי אזי את בבעיה ותצטרכי לשלם. הלקוחות שאני מייצגת מול המנתחים יודעות שזו שורה שעליהן לדאוג להסיר מהחוזה. מנתח שיודע את איכות עבודתו ואינו נתקל בתיקונים, לפחות לא באופן תדיר... ימחק את השורה לבקשתן(בדר"כ התשלום עבור תיקון יופיע כי נוסח ההסכם הוא סטנדרטי). מנתח טוב יסיר את השורה ומנתח עם המון תיקונים יתעקש עליה. לגבי סוג השתל שנקבע מראש וסוג השתל והוחדר בפועל... גם את זה תוכלי לראות במסמכים. לפחות תראי אם נקבע הסוג בחוזה עליו חתמת. התהפכות שתל יכולה לקרות וזו אחריות מלאה של המנתח להביא אותך לשביעות רצון מלאה. אם מבנה השד שלך לא מתאים וגורם להתהפכות הוא צריך להחליף את סוג השתל. פני אליי במייל ואנסה לעזור לך. השירות שלי הינו ללא תשלום. [email protected]

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים