שאיבת שומן בהריון

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

30/10/2015 | 20:12 | מאת: מירב

שלום, אני נמצאת בחודש הראשון להריוני ואני רוצה לעשות שאיבת שומן מהבטן ומהישבן. האם הרופא יאפשר זאת? אולי רק מהישבן ולא מהבטן?

29/11/2015 | 14:32 | מאת: תמר - יועצת לרפואה אסתטית

היי מירב. אני תמר - יועצת לרפואה אסתטית ואשמח באם תצרי איתי קשר במייל ואתן לך הסבר מפורט. השירות הוא ללא תשלום ואפילו אין צורך בהזדהות... כעקרון בהריון את צריכה להמנע מכל התערבות לא טבעית, בטח ובטח מניתוח על כל השלכותיו. בעז"ה אחרי הלידה יהיה לך מספיק זמן לטפל בכל העניינים האסטיים שיפריעון לך. מה גם שכדאי לראות כיצד ההריון משפיע על גופך ולא לכבות שריפה נוכחית אלה לתת לעצמך מענה סתטי ארוך טווח. מאחלת לך לידה קלה, בריאות והצלחה. זה המייל שלי לכל שאלה: [email protected]

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים