שאיבת שומן זרועות - חוויה אישית - ד"ר גרונוביץ

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

18/10/2015 | 22:18 | מאת: רמת שרונית

אחרי ניתוח שלו חיכיתי המון המון זמן - החלטתי לשתף בפורום את מי שמתלבט. אני בחורה בשנות ה-30'. שתי לידות. הייתה לי בעיה בזרועות ובמקום החיבור עם בית השחי שהיה שם עודף של שומן שעצבן אותי מאוד (אני לא בחורה רזה, אבל רק זה הפריע לי). הגעתי בעקבות המלצה של חברה של חברה לד"ר יואב גרונוביץ בירושלים. אציין שפגשתי לפני כן רופאה מאזור המרכז אך הסתייגתי מדעתה החד משמעית שאצטרך צלקת. ד"ר גרונוביץ בחן אותי היטב ואמר לי בצורה הכי ברורה שהוא חושב שיש סיכוי שהעור יצליח להתכווץ אבל גם סיכוי לא מבוטל שלא, ואז אצטרך תיקון. הסביר לי מה יקרה אם לא, באדיבות והיה סבלני לשאלותיי. בסוף החלטתי בלי צלקת ולקחת את הסיכון. החלטנו ביחד שלא ישאב המון, אלא כמות סבירה לפי שיקול דעתו שהעור יצליח להתכווץ. אני מרוצה מאוד! מהיחס, מהניתוח עצמו, האשפוז ומהתוצאות אפילו כשהכל נפוח ועם שטפי דם. למי שחושבת לעשות זאת - תעשי זאת בחורף, כי צריכים ללכת עם תחבושות אלסטיות על הזרועות לפחות 3 שבועות ועדיף שיהיה קר בחוץ ואפשר ללבוש שרוולים ארוכים וגדולים; הכאבים נסבלים; האופטימיות מורגשת :) אפשר להשאיר שאלות ואענה למי שרוצה מתוך חוויותיי.

01/02/2016 | 01:56 | מאת: חלי

שלום אשמח לדעת עכשיו אחרי זמן האם את רואה תוצאות טובות יותר. איזה סוג דל ניתוח עשית והאם אין צלקות כלל. מה סדר גודל של העלויות

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים